1.ispržite desetak palačinki
2.napravite bešamel sos:
50 gr maslaca,50gr brašna,propržiti,
pa dodavati oko 500 ml mleka,so,biber,
muskatni orah i na kraju 50 ml pavlake
za kuvanje i malo rendanog trapista.
3.na malo ulja ispržite sitno seckani luk,
dodajte oko 400 gr mlevenog mesa.
Pržite kratko pa dodajte 2 čena belog
luka,paradajz,peršun,so i biber.
Priprema:dno tepsije pokriti palačinkama.Premazati bešamelom
pa filom od mesa i tako sve dok ima
palačinki i fila.Gornju palačinku prema
zati samo bešamelom i peći na 200'C
oko 25-30min.Tada po vrućoj lazanji
ja sam narendala malo edamera.
Ukrasiti.poslužiti.Ukusno je i sočno.
PS.ja sam u kalup stavila pek-papir,da
bi mogla da je lepse serviram.