Potrebno je:
* 4 tikvice
* 4 jajeta
* mladi luk
* 100 gr kačkavalja
* 2 čena belog luka
* so, biber
Fil:500 gr šampinjona
* glavica luka, beli luk, so, biber, maslac
Priprema:
- narendati 3 tikvice, posoliti i dobro ocediti vodu.
- umutiti jaja, dodati rendani kačkavalj, mladi luk, beli luk, so, biber i na kraju tikvice.
U veliku tepsiju staviti pek-papir pa izliti smesu. Preostalu tikvicu iseći na tanke ploške i poređati po površini.
Peći na temp. 190'C oko 30 min.
Još toplo"testo" uviti u rolat, tako da ploške budu na spoljnoj strani.
Fil:na malo maslaca pržiti sitno seckani luk i tikvice, začiniti i ohladiti.
Filovati rolat, ohladiti i seći.
Probajte, ukusno je i zdravo!