Potrebno je:
* 200 gr integralno keksa
* 200 gr krem sira
* 200 mg slatke pavlake
* vanila
* voće po izboru
* želatin kesica
* 200 ml soka od jabuke.
Priprema:
-Pripremite želatin po uputstvu sa kesice, pa ga dodajte zagrejanom soku jabuke.
Sipajte sok sa želatinom u silikonske modlice. Dodajte usitnjeno, raznobojno voće(jagode, borovnice, kivi, pomorandža...) i stavite u frižider da se stegne.
U međuvremenu umutite krem sir sa malo šećera i vanile pa dodajte umućenu slatku pavlaku. Stavite sloj krema preko voća sa želatinom a onda integralni keks, kratko natopljen sokom jabuke.
Kad se sve dobro ohladi,pažljivo okrenite kalup, da keks bude na dnu.
PS. Ako želite možete i samleti keks i pomešati sa otopljenim maslacem, pa formirati podlogu)