Probajte ove ukusne burgere,koje vole i
deca.Količine nisu precizne,ali to im ne
menja ukus.
Potrebno je:4 krompira,jedna šargarepa,
1 mladi luk,2 čena belog luka,1paradajz,
200gr tunjevine,šoljica peršuna,2 jajeta,so,biber,5 kašika prezli.
Priprema:krompir i šargarepu sitno ise
ckajte i kuvajte u slanoj vodi.Ocedite
i ohladite.Tada dodajte tunjevinu,jaja i
mladi luk,peršun,paradajz,beli luk,sve
sitno iseckano.Na kraju dodajte jaja i prezlo.Oblikujte deblje pljeskavice i slažite na veliku tepsiju obloženu papirom za pečenje.Pecite na 200'C
oko 30 min.
Servirajte sa bešamel sosom u koji
dodate izblendirani bosiljak,parmezan
i par kašika oraha(badema).
Uz ove burgere ja sam servirala dinstani
beli kupus.Uživajte!